Enkele Events afgelopen jaren......


Leerlingenmiddag januari 2014 Valkenburg aan de Geul.

Een gevarieerd programma van Sound of Music, diverse soorten pop/ballads tot klassiek, Brahms, Schubert en Mendelsohn.

Verschillende leerlingen zowel piano als zang hebben alleen of samen gemusiceerd. Ook een kleine musical setting van de Sound of Music.


Si Inn september 2013


Wijn, spijs, woord en muziek: Een combinatie van een wijnproeverij, met heerlijke hapjes zowel koud als warm, muziek en cultuur.


''Een echte aanrader. 5 heerlijke wijnen geproefd en orginele, lekkere kleine gerechtjes gegeten, die goed combineren met de wijn. Dat alles omlijst met woord en muziek." Ann.

 


 

 


 Huisconcert juni 2012 Si vocale te Wijlre
Het optreden van het kamerkoor Si vocale met enkele solisten. Een verzameling van lichte en klassieke muziek uit de 20ste eeuw. Werken van o.a. Gustav Holst, Jurriaan Andriessen en Andrew Loyd Webber.

Een spontane mail van een gast de ochtend na het huisconcert:
Genoten van jullie optreden, en zelf weer eens gezongen, leuk! Hartelijke groet en sprankelijke voortzetting.


 
 
Lieder Ohne Worte? Een pianorecital met gedichten 
Zondag 25 Januari, zaterdag 28 februari en zondag 22 maart 2009 om 15.00.
Een combinatie van gedichten van en door Jos Rosenboom en pianowerken door Ivonne de Koning, o.a. Mendelsohn, Schumann, Brahms en Turina.
 
Recensies:
Ogen dicht en genieten. De klanken voelden door mijn lichaam. De woorden werden een buizerd door de lucht. Het was een en al voelen en stil genieten. Prachtig. Dank jullie wel. Mieke.
Lieve zusters in de kunst. Dit was gelijk een warm bad in de vroege lente. Woord en klank, klank en woord op de juiste toon en in een heerlijk ritme. Jack en Emmy.

 

Delen Social media

Ivonne de Koning    06-1608 95 97

info@pianoles-zangles.nl