Ivonne de Koning is ruim 24 jaar actief werkzaam als pianodocent en 9 jaar als zangdocent. Daarvoor was zij werkzaam in de bedrijfseconomische branche, zowel in het bedrijfsleven als in het onderwijs.

Haar muzikaliteit was al van jongsaf aanwezig. Vanaf 8 jaar volgde zij pianoles en thuis in Zuid-Limburg werd veel gemusiceerd en gezongen. Toch koos Ivonne na de Havo voor een exacte opleiding, namelijk Heao-bedrijfseconomisch te Den Bosch, tenslotte was zij ook goed in wiskunde.

Rond haar 30ste levensjaar begon de muzikaliteit toch aan Ivonne te knagen. In de voorgaande periode heeft zij zich muzikaal ontwikkeld door het volgen van pianolessen, het begeleiden van kerkkoren en dirigente van een jongerenkoor. Zij nam ontslag van haar fulltime job bij een installatiebedrijf en stopte haar volledige tijd in een studie aan het conservatorium te Tilburg bij Alexander Hrisanide en aan de Schumann acedemie te Utrecht. Masterclasses heeft zij gevolgd bij concertpianiste Cecile de Grijs te Oisterwijk en bij Yvonne Schiffelers, docente Zang aan Conservatorium Maastricht. 

Si Sprankelend staat voor Music & Wine & Art. Zie www.sisprankelend.nl .

Delen Social media

Ivonne de Koning    06-1608 95 97

info@pianoles-zangles.nl